PC-Hjelp

EFixPCr PC-en din blitt treg? Sliter du med Virus? Trenger du hjelp til en større oppgradering eller installasjon?

Når dette skjer, er det mange som gir opp og kjøper en ny PC fordi å få det ordnet koster så mye. Om du leverer PC-en til et firma for å få ordnet med problemet ditt, har selvfølgelig firmaet sine kostnader å dekke. Det gjør at å få det ordnet koster nesten like mye som å kjøpe ny PC. Da blir fristelsen stor til å faktisk kjøpe ny PC og kaste den gamle. 

Dette her jeg sett meg lei på og har derfor bestemt meg for å gjøre noe med det. Jeg fikser PC-en din til en pris som er så lav at du heller beholder PC-en din i noen år til. Det sparer deg for penger og miljøet for miljøgifter som fins i komponentene i PC-en din.

Jeg driver hjemmefra så derfor er ingen av disse kostnadene noe jeg trenger å ta hensyn til. Som mangeårig supportkonsulent, er jeg kompetent i feilretting på PC og tilhørende enheter.

 

Jeg kan også hjelpe med:

  • Full maskinvarediagnose og erstatning av deler.
  • Konfigurasjon av modem, routere.
  • Trekking av kabler for nettverk, telefon og TV.
  • Oppsett og konfigurasjon av nettbrett og smarttelefoner.
  • Opplæring og support ved bruk av PC, nettbrett og smarttelefoner og applikasjonene på disse.
  • Vedlikehold og overvåkning av IT-systemer for små og mellomstore bedrifter.

 

 

Priser:

Oppsett og klargjøring av ny PC med antivirus, hjelpeprogrammer og kodeker, samt Office suite (MS office om du har lisens, ellers LibreOffice).

750,00
Inkludert MVA: 937,50

Gjennomgang av treg PC for å få den til å bli rask igjen og/eller fjerning av virus.

750,00
Inkludert MVA: 937,50

Reoppsett av PC med samme operativsystem som alt er installert, alle nødvendige tillegg og virusbeskyttelse.

1 100,00
Inkludert MVA: 1375,00

Oppsett av PC med Linux. Om ikke annet er spesielt ønsket, vil Linux Mint være den distribusjonen som vil bli installert.

1 000,00
Inkludert MVA: 1250,00

Redding av informasjon fra havarert PC

Etter avtale.

Knust laptopskjerm, ødelagt tastatur og andre hardwarerelaterte problemer. 480,00 pr. time
Inkludert MVA: 600,00
Erstatningsdel kommer i tillegg
Annet arbeid på timebasis, minimumstid 1 time, deretter for tid brukt.
 
480,00 pr. time
Inkludert MVA: 600,00

 

Alle PC-er jeg håndterer blir levert tilbake med alle tillegg installert. Antivirus blir lagt inn og PC-ene blir sjekket for virus og defragmentert. Jeg leverer ikke en usikret PC, siden den da vil være utsatt for virus og vil kunne spre virus til andre PC-er. Dette gjøres uten tillegg i prisen. Om det ikke er installert en office suite (tekstbehandler, regneark, med mer), vil jeg installere LibreOffice på maskinen. De programmene jeg installerer vil komme med en oppdaterer, som kan kjøres fra tid til annen, og som vil oppdatere programmene uten ekstra snarvei-linjer eller ekstra programmer du ikke vil ha.

Etter hver jobb jeg gjør for en kunde, er det inkludert 20 minutter telefonsupport, der du kan få hjelp enten ved å få forklaring på det du lurer på, eller at jeg fjernadministrerer PC-en din, slik at jeg kan ordne problemet der og da.

Forbehold:
Selv om jeg gjør hva jeg kan for at det ikke skal skje, fins det alltid en mulighet for at jeg kan miste data. Filer som er ødelagte, disker som ikke lar seg lese er bare noen av grunnene til at data kan gå tapt. Jeg tar ikke ansvar om det skulle skje, men jeg gjør mitt ytterste for at det ikke skal hende.