Webprodukter

Å ha suksess med et firma i dag, er nesten ikke mulig uten å også profilere seg på internett. Å lage en funksjonell moderne nettside er ikke enkelt, men krever god kompetanse på å skrive slike sider og i tillegg kunnskap om rammeverkene som brukes for å produsere sidene.

Jeg lager sidere med Drupal som rammeverk. Dette fører til at sidene får høy funksjonalitet og redigering av sidene etter de er laget, er noe du kan håndtere selv etter kun kort opplæring.

Jeg lager også nettbutikker basert på OpenCart, som støtter både PayPal og NETS (begge to med plugin).

Mange ønsker også programmer som de kan kjøre direkte på internett. Jeg skriver programmer i programmeringspråket PHP. Veldig ofte er det med databasen MariaDB som lagringssted. Dette fordi en god database kan gjøre mer enn bare lagre og øker hastigheten på mange prosesser ved å kjøre de internt i databasen.

Jeg lager og skreddersyr programmer som;

  • Kundeoppfølging
  • Cosignment/fraktoppfølging
  • Lagerstyring
  • Bestillingsapplikasjoner
  • Spesielle nettbutikkløsninger

Priser:

I alminnelighet utfører jeg programmering på timebasis, og tar betalt minimum 1 time, ellers for effektiv tid brukt. 480,00 pr. time
Inkludert MVA: 600,00
Hjelp ved problemer med eller opplæring i bruk av nettside/nettprogram jeg har laget, inntil 4 timer, fjernhelp via telefom og fjernadministrasjon. 0,00 pr. time
Inkludert MVA: 0,00
Jeg kan også utføre programmering på forhåndsavtalt pris. Dette vil kunne avtales ved prosjektets begynnelse. Det vil gi deg bedre kostnadsoversikt, men medfører et klart avgrenset prosjekt, slik at jeg kan beregne arbeidsmengden.

 

DrupalPHP

HTML 5
 

CSS 3JavaScript