Kyllingvingegryte
Denne gryten krever litt arbeid. Du ender opp med et godt måltid mat, som ikke koster all verden
Forarbeide:
Du trenger:
Ant. | Mål | Ingrediens |
1 ½ | Kilo | Kyllingvinger |
1 | Stk | Rød løk |
2 | Stk | Gulrøtter |
1 | Middels stor | Squash |
Pepper | ||
Salt | ||
1/4 | Revet | Muskatnøtt |
2 - 3 | Spiseskjeer | Olje uten smak til steking, som for eksempel solsikkeolje elle maisolje |
Det er ikkenødvendig å kjøle ned kraften før du begynner på selve gryta. Jeg gjorde det for å illustrere hvordan kraften skal bli, så om kraften er innkokt nok, er det bare å fortsette på selve gryten.
Ingredienser til gryten:
Ant | Mål | Ingrediens |
1 ½ | Kilo | Kyllingvinger uten skinn og vingetupp, som du laget lengre oppe i oppskriften. |
1 | Stk | Sikori |
1 | Stk | Broccoli |
2 | Stk | Røde eller gule chili |
1 | Stk | Rød Paprika |
1 | Stk | Gul Paprika |
4 | Stk | Squash |
Olje til steking | ||
Innkokt kyllingkraft, som er beskrevet ovenfor | ||
1 | Boks | Koksnøttmelk |
2 | Desiliter | Kremfløte |